Lokaler
Feministiskt Forum 2015 äger rum i ABF-huset, Sveavägen 41, Stockholm. Dit tar du dig enklast med tunnelbana till Rådmansgatan.

Kostnad och anmälan?
Forumet är öppet för alla intresserade. Alla seminarier är gratis och någon anmälan behövs inte. Antalet platser till varje programpunkt är dock begränsade, så det är först till kvarn som gäller.

Frågor under forumet?
På entréplanet finns ett informationsbord dit du är varmt välkommen med frågor, synpunkter eller för att ta del av eventuella uppdateringar i programmet.

Bokbord
Bokbord från spännande organisationer och förlag kommer att finnas på bottenvåningen.

#femiforum i sociala medier
Hjälp oss att få Feministiskt forum att synas i sociala medier! Använd hashtaggen #femiforum på Facebook, Twitter och Instagram – och pinga gärna @abfstockholm!

Tillgänglighet
Entrén har inga trösklar och samtliga salar är möjliga att nå med hjälp av hiss. På alla våningar finns rymliga toaletter och i foajén finns även skötbord. Det finns hörslinga i alla salar som vi kommer att vara i förutom i Branting, Per-Albin och Hägersten-Skarpnäck. Vi arbetar på att så många seminarium som möjligt ska teckenspråktolkas. De seminarium som teckenspråktolkas kommer vara särskilt skyltade både vid informationsdisken på entréplanet samt utanför det aktuella seminariet.

Barnpassning
Har du barn med dig till Feministiskt Forum? Inga problem! Vi erbjuder barnpassning under hela dagen. Barnpassningen hittar du i Erlanderrummet som ligger på plan 1. Kontakta ansvariga på forumet för mer information!

Fika
Restaurangen på ABF-huset har lovat att hålla öppet under dagen. Där kommer det att finnas fika, kaffe och enklare mat att köpa i pauserna. Det finns även ett flertal fika- och lunchställen i nära anslutning till ABF-huset.

 

Annonser