Det är inte varje år en fyller tio, så det måste firas ordentligt! Vi bjuder därför in till en riktig brakfest i samband med forumet! På Debaser Strand bjuder vi på fantastisk musik och en massa dans. Vi är otroligt stolta över att kunna presentera rapparen KUMBA som huvudakt. Hon kommer att äga scenen, vi längtar!

Femtastic-nätverket står för musiken mellan liveakterna, watch out för Anaye och andra som styr spakarna.
Kom och varva ner – och upp!! – efter en lång dags tankeverksamhet på ABF-huset. Dansa och fira att vi är många och starka!

Datum: 9 maj 2015
Tid: 19.00-03.00
Happy hour: 19.00-20.00
Entré: Fri entré till 20.00. Därefter 120kr. Inget förköp.
Ålder: 20 år
Tillgänglighet: Det finns platt entre och stortoa. Ledarhund är dessvärre inte tillåtet i lokalen, pga ljudnivån från livemusiken
****
KUMBA
Det var många som fick upp ögonen för Kumba, tvåbarnsmamman från Landskrona, på Linda Piras ”Knäpper mina fingrar (remix)”. När en ny våg av kvinnliga MC:s tog det utrymme de förtjänar, vaknade hiphop-Sverige till liv ordentligt.
Debutsingeln I Staden hördes för första gången i radioprogrammet ”En kärleksattack på svensk hiphop” på P3 och släpptes senare under 2014. Allra senast syntes Kumba i TV4-satsningen ”Lyckliga gatan” där hon tolkade låten ”Bra vibrationer” av Kikki Danielsson – en låt som på bara två veckor spelades över en halv miljon gånger på Spotify.

****
Mer information kommer här och på festens fb-event!
Annonser