☿☿☿ Välkommen på årets FEMINISTFEST! ☿☿☿
Efter en hel dag med Feministiskt Forum på ABF-huset avslutar vi med en ordentlig fest! I år huserar festen på Debaser Medis, arrangerat av klubben Who Run The World! Kom och mingla, dansa, lyssna på grymma liveakter och filosofera tillsammans med andra forumsbesökare!

☿☿☿ LIVE ☿☿☿
Nadja Al-Malki
Tikkle Me
Anja Bigrell
Beatrice Eli

☿☿☿DJ:s☿☿☿☿
Iki Gonzalez / Lebb Zeppelin
EQUALIZER
Elin Grelsson Almestad
Rossana Dinamarca☿☿☿☿
Datum: Lördag 10 maj.
Tid: 19-03.00
Inträde: Fri entré och happy hour i baren mellan 19-20. Efter kl. 20.00 kostar inträdet 120 kr. Inget förköp.
Det finns mat att köpa på plats!
Plats: Debaser Medis, Medborgarplatsen (Södermalm).
Ålder: 20 år
Tillgänglighet: Det finns stor-toa och hiss från Medborgarplatsen. Rullstolsramp vid scenen saknas men det finns plats för rullstol längst fram till höger om scenen, där man kan se band och handla dryck i restaurangbaren.☿☿☿☿
TIKKLE ME
Albumaktuella Tikkle Me är ett elektroniskt popkollektiv som har växt från duo till kvintett, och är i ständig utveckling i olika samarbeten med dansare och andra konstnärer. Efter singlarna ”Niagara”, ”Time To Act” och ”Genius” släpptes fullängdaren ”What Is Real” den 16 April. Kriikerna kallar den ”elektroniskt färgad radiopop” och DN:s kritiker gav den högt betyg. Kom och se dem live!

☿☿☿☿
NADJA AL-MALKI presents
”Att släppa in, att bryta. Nyfödda, under konstruktion med näring av skimret från det land där natur och betong möts. Utrymmet där natten älskar dagen, där ljusaste natt längtar efter att äntligen bli fullständigt mörk och hel så att lamporna från reggaeklubben i Damaskus kan synas, så att röken från sanden i spagettiwestern-filmen kan flyga upp till himlen där din ena fot befinner sig för att senare ta sig ner till ett publikhav i Havanna där blues och balkan blev kära vid första ögonkastet.”
Nadja Al-Malki och hennes musik präglas av mittemellan och allt.
Tillsammans med sina musiker skapar dessa 8 personer världar och plattformar att längta till.

☿☿☿☿
ANJA BIGRELL
Anja Bigrells debutalbum släpptes i november förra året.
Inspiration hämtades från en fransk artonhundratalsläkare med mycket fantasi, en dotter, Nour El Refai, den första mannen och murmeldjuret i Groundhog day.
Den innehåller uppgörelser och kärleksförklaringar, deppgospel och väspop med lobotomitema. Det är sånt fint vi får se live på festen!

☿☿☿☿
BEATRICE ELI
En av vårens största hajper, Beatrice Eli, gör en exklusiv spelning på festen! Med den svarta kärlekslåten ”The Conquerer” blev hon en av Sveriges mest intressanta artister. Nu är hon aktuell med flickfavoriten ”Girls” som handlar om sexiga brudar. Kom och dansa loss till hennes mäktiga stämma, när hon dyker upp som finalakt under festen! Vi längtar!
http://www.luger.se/beatrice-eli

☿☿☿☿
EQUALIZER
Efter huvudbanden dyker gänget bakom sajten och det feministiska nätverket EQUALIZER upp och slår på feta bashits med en massa tjejer! Se fram emot en massa dans och röj!

Festen presenteras i samarbete med ABF.

Mer information om festen och de olika akterna uppdateras efterhand på facebookeventet, så håll utkik!

Annonser