Inget forum utan en ordentlig fest! Efter en dag fylld med feministisk debatt, möten och kunskapsutbyten så blir det efterfest på Färgfabriken. Kom och mingla, dansa och filosofera tillsammans med forumbesökare + alla andra festsugna!

Forumets tema är ”Feminism – så funkar det”. Så på kvällen visar vi självklart hur FEMINISTFEST funkar!

TID: 21-03
PLATS: Färgfabriken, Lövholmsbrinken 1, Liljeholmen

PRIS: De första 200 biljetterna slumpas bort för 100 kr stycket!
KÖP HÄR: http://www.tickster.com/sv/events/h8yvxbh6axke1pz
Därefter kostar biljetterna 120 kr i förköp och 140 kr i dörren.

TILLGÄNGLIGHET: Ring gärna 08-645 07 07 om du har frågor inför besöket. Det finns fri parkering på plan mark i direkt anslutning till rullstolsvänlig entré (ring så öppnar vi). Handikapptoalett finns på alla plan.

Eventet uppdateras löpande med fler namn!
Mer info om forumet: https://www.facebook.com/events/216802018463454/

FEMINISTFEST – SÅ FUNKAR DET:

*****BRANDTAL*******

☿☿☿ SISSELA NORDLING BLANCO ☿☿☿
Talesperson för F! !

☿☿☿ JENNY WRANGBORG ☿☿☿
Vänsterpartist, kallskänka och poet, ikväll läser hon en dikt!

☿☿☿ NATHAN HAMELBERG ☿☿☿
Aktivist, DJ och aktiv i bland annat hiphop-nätverket ”Each one teach one” och flitig debattör i frågor som rör rasism och feminism. Kommer även spela skivor i baren!

☿☿☿ NACHLA LIBRE ☿☿☿
Nachla Vargas Alaeb aka Nachla Libre är en av medlemmarna i spoken-word-gruppen Revolution Poetry, och aktiv i frågor som rör förorten och integration.

☿☿☿ APOLLO ☿☿☿
Fredrik ”Apollo” Asplund är en klubblegend som just nu arbetar med att studera den arabiska gayvärlden. Pratar gärna om pinkwashing, västs trånga syn på sexualitet och discodängor.

☿☿☿ MILISCHIA RESAI ☿☿☿
Statsvetare och anti-rasistisk feminist som sitter i Uppsalas kommunstyrelse och i S- studenters förbundsstyrelse.

****DJ:S*****

☿☿☿ DJ SCARYMARY + LANGHORAN ☿☿☿
Två av kvinnorna på Flashbacks lista över Sveriges 100 farligaste kvinnor intar DJ-båset. Den legendariska superduon Maria Sveland och Johanna Langhorst transformeras till sina alias DJ ScaryMary och Langhoran och skapar ett dansgolv du sent ska glömma.

☿☿☿ DJ SNYGG-JESSICA ☿☿☿
Jessica W Sandberg aka DJ Snygg-Jessica tynger ner dansgolvet!

☿☿☿ KÖNSFÖRRÄDARE ☿☿☿
Hajpade bandet Könsförrädare har precis släppt en singel, producerad av Mattias Alkberg.
Kvällen till ära ska de spela sina favoritlåtar hos oss!

☿☿☿ ELIN GRELSSON ALMESTAD + GUSTAV ALMESTAD ☿☿☿
När Elin inte skriver eller debatterar politik och feminism arrangerar hon klubbar i Göteborg. Gustav skriver om genus på sajten Genusfolket Och nördrappar. Det blir feta beats och dans!

☿☿☿ MONA MASRI + TEAMRIBS + ISABEL NELLDE ☿☿☿
Mona Masri är kulturjournalist och jobbar som reporter på Lundströms bokradio i P1. Rebecka Hedström bloggar och skriver krönikor för Nöjesguiden. Hennes syster Isabel Nellde är musik- och kulturskribent och driver rapklubben BOSS i Göteborg.
Tillsammans förenas de i sin kärlek för snuskig rnb och Beyonce, något vi får höra mer av under kvällen!

☿☿☿ INNANDÖMET ☿☿☿
Likt en lesbisk vårflod bryter Innandömet fram över den heterosexuella samhällskroppen när och där den mest behövs för tillfället. Innandömet är en ambulerande klubb, en salong och en lesbisk stämning där du och alla dina vänner är särskilt varmt välkomna. Innandömet skummar och dånar, kysser sammeten, vänder vindarna och vill gå dit vi aldrig gått.

☿☿☿ SAMIRA ARIADAD ☿☿☿
Samira är redaktör för anarkistiska tidningen Brand, men också en sågspelare, frilansskribent och filosofistudent. Ikväll DJ!

☿☿☿ LAP-SEE LAM (GRUPP 13) ☿☿☿
Lap-See Lam är med och arrangerar klubben Disko dumpling på restaurang Bamboo Garden. Annars syns hon i DJ-bås lite överallt i stan där hon spelar sina drömska, oväntade hits. Allt det du vill höra fast du inte visste fanns!

☿☿☿ EVELINA ÅSLIN (Hits mot Folkgrupp) + MIRJA LARSSON (Samlingen) ☿☿☿
Du har säkert sett dem spela omkring i stan – om inte annat har du nu chansen! Evelina Åslin + Mirja Larsson har lovat fet hiphop och rnb, så räkna med dans!

☿☿☿ ALLTING PÅ! ☿☿☿
Bakom Allting På! Står Filippa, Moa och Alice som valde att flytta känslan av vild hemmafest direkt till dansgolvet. Räkna med tunga dansanta beats med alltifrån svensk smörrnb till tung brittisk rap. Svett och skoskav är två kodord och precis som namnet lovar går de all in och ger Allting På!

FLER ☿-NAMN TILLKOMMER!

Obs! DE 200 FÖRSTA BILJETTERNA: 100KR/ST! Först till kvarn!http://www.tickster.com/sv/events/h8yvxbh6axke1pz

Producent: Ida Therén

Annonser